På inrednings-önskelistan just nu!

På inrednings-önskelistan just nu!

Det är som sagt en aldrig sinande flod med inredningsnyhter- och det finns mycket fint som man kan få riktiga ha-begär av... I mitt jobb ser man många inredningsnyheter som fladdrar förbi varje dag både på nätet och på visningar och mässsor. Här är några av mina favoriter just nu.

Månadens guldkorn!
Metallskålen La Rosa
från italienska Alessi är designad av Emma Silvestris. Lika fin med frukt i som utan.

Doftpinnar som doftar nytvättat linnne
Från Visbyföretaget Idyllien kommer en lätt och ren doft med noter av vanilj och mysk som för tankarna till nytvättade lakan på torksträcket en varm sommardag. Placera bara pinnarna i flaskan så förs parfymen upp genom träet och ut i rummet. www.idyllien.se

Vasen Dagg,
formgiven av Carina Seth Andersson, finns nu i en ny, nattsvart kulör hos Svenskt Tenn, den finns sedan tidigare i rosa, brunt, blått och klarglas. Tillverkas på Skrufs Glasbruk i Småland.
www.svenskttenn.se

Bokstöd
Designtorget och konstnären Anders Årfelt lanserar en Lejoninna, en miniatyr av trafikhindren som finns utplacerade på några av Stockholms gågator. Lejoninnan gjuts för hand i Visby på Gotland.
www.designtorget.se

Zebra Twist
Varumärket De Belder som grundades av Caroline Belder i Stockholm för fyra år sedan, har lanserat en ny kollektion - Jungle Collection som skapar det där lilla extra. www.debelder.se

Lyxig pläd
Mjuk och skön pläd från Ceannis som passar lika bra i soffan som på sängen. Finns nu i en ny blågrå färg.
www.ceannis.se
 

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

Facebook Twitter Google Plus Google Plus