AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 mars 2018

Påskpynta med gott samvete

Älskar all slags pyssel och snart är det dags att dra igång med påskpyntet! Mellan fettisdagen och påsk så är det 47 dagar och tiden går fort, det har redan gått en månad sedan fettisdagen... Själv har jag en del antika små porslinstuppar som brukar åka fram då, och förstås det obligatoriska riset.
Sedan brukar jag ge bort godisägg förstås och fina påskkort ska det vara. Ett tips inför årets påsk är att Lagerhaus har påskfjun som inte är från fåglar, utan istället är syntetiska. Vanligt är annars att dun och fjädrar kommer från andfåglar som ankor och gäss och från kalkonindustrin. För att säkerhetsställa att inte köpa fjädrar som plockats från levande fåglar så köper jag hellre syntetiska.

Snart är det dags för påskpyssel. Foto: Lagerhaus
Snart är det dags för påskpyssel. Foto: Lagerhaus

Lagerhaus har påsktyll i olika färger. Fint att sätta i riset, att dekorera påskkort med och använda vid påskens dukning.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.lagerhaus.se
www.djurensratt.se/djurvanlig-konsumtion/dun-fjadrarNyckelord:

Blommor

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår