AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 maj 2015

Per Morberg lanserar redskap till köket

Kocken, kokboksförfattaren och skådespelaren Per Morberg lanserar en helt ny serie köksredskap som kommer att finnas i butik i slutet av augusti 2015 och ingå i det egna varumärket MORBERG®. Serien ska innehålla gedigna kvalitetsprodukter som Morberg själv använder i köket, dessutom ska de ha ett rimligt pris och kunna hålla i generationer. Från start består kollektionen av massiva skärbrädor i ek, stekpanna i gjutjärn, mortel i granit, kökshanddukar, grytunderlägg, grytvante, träredskap och förkläden i canvas och läder. Jag tror att den där strumpan som jag såg att han silade något igenom i ett av hans matlagningsprogram inte kommer vara med i kollektionen... Jag kan tänka mig att många vill ha hans produkter, bara för att de gillar honom. För något år sedan blev han vald till den person som man helst skulle vilja laga mat med.

Per Morberg lanserar köksredskap
Per Morberg lanserar köksredskap

- Bra redskap i köket är minst lika viktigt som kvaliteten på råvarorna i maten. Jag hittar sällan det jag vill ha och förstår inte varför det ska vara så svårt – många av de bästa produkterna har ju sett likadana ut i hundratals år. Därför har jag tagit fram mina egna köksredskap som mina barnbarnsbarn också ska kunna använda – gedigna kvalitetsprodukter till ett rimligt pris, säger Per Morberg.

Morbergs kollektion av köksredskap kommer att säljas via utvalda återförsäljare från och med slutet av augusti. Jag har själv inte sett dem ännu, men jag gissar att det är rejäla gjutjärnsgrytor och träslevar som inte går av för hackor, om man säger så.

www.permorberg.comNyckelord:

Kök

Nyheter

Presenter

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår