AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 september 2013

Philips retro radio med dockningsstation för telefonen!

Den här godbiten sprang jag också på, på Ifa-mässan (Europas största hemelektronikmässa). Den presenterades redan förra året på mässan, men den tål att tittas på igen. Philips har gjort radioapparater sedan någon gång på 1920-talet, och nu har de gjort en sertie som de kallar de Original Radio serien. När det gäller designen så har de hämtat sin inspiration från hur deras egna sortiment såg ut på 50-talet. På vissa modeller finns det en dockninsstation för iphone och ipod, och vad jag förstod så är det en modell som är lite enklare och billigare (OR7000) där det bara finns FM, LW och MW-stationer, utan dockninsstation för telefonen alltså. Alla är ju inte uppkopplade hela tiden..tro det eller ej.

Övre bilden är en produktbild Nedre foto: Annika Rådlund
Övre bilden är en produktbild Nedre foto: Annika Rådlund

Philips retro radio med iPhone / iPod dockningsstation. Den övre bilden visar hur radion ser ut då dockningsstationen är utfälld, den nedre visar hur den ser ut då den inte används. Radion finns i i rött, grädde och mörka träslag, de har stora rattar i aluminium och två 10-watts högtalare.

Philips
IfaNyckelord:

Inredning

Mässor

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår