AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 maj 2013

Prins Carl Philip designar porslin åt Gustavsberg!

Designduon Bernadotte & Kylberg, som består av formgivarna Prins Carl Philip och Oscar Kylberg, har Gustavsbergs Porslinsfabrik som sin första gemensamma samarbetspartner. På Formexmässan i augusti presenterade duon sin stengodsserie med ugnsfasta produkter som heter Svenska Djur.  Formgivarna har inspirerats av sina syskonbarn när de skapat den lite barnsliga och stilrena serien. De första delarna som lanserades är Skogshare och Mullvad. Mullfvaden är min favorit! Nu har serien utökats med Gräsand och Rödräv.

Svenska djur/Gustavsberg
Svenska djur/Gustavsberg

Designduon Bernadotte och Kylberg, med formgivarna Prins Carl Philip och Oscar Kylberg har formgivit nya djur till porslinsserien Svenska Djur. De nya djuren är Gräsand och Rödräv. Med fatet vill de använda de bästa egenskaperna från så väl skål som tallrik och kallar därför produkten helt enkelt för skålrik.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Kök

Nyheter

Porslin

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår