AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 april 2013

Prisade kuddar nu till försäljning på H&M!

Kuddarna som de tre vinnarna av ELLE Interiörs Designpris designat finns nu i begränsad upplaga i H&M Homes butiker i Stockholm och Norrköping och i H&M:s nätbutik. Kuddarna har designats till förmån för Unicef och de kostar bara 99 kr varav 25 procent av intäkterna från försäljningen går oavkortat till Unicefs arbete för utsatta barn.

Prisade kuddar nu till försäljning på H&M!

Kudden längst fram: Sibirien av Karin Wallenbeck, Årets stjärnskott. Mönstret är en tolkning av bergskedjor och floder från luften.
Kudden till höger: Mini Dot av Carina Seth Andersson, vinnare av kategorin Årets hemaccessoar. Mönstret är en upprepning av prickar, som påverkas av mängden färg på penseln.
Kudden till vänster: Lotus av Anna Ekre, vinnare av Årets textil. Hennes mönster föreställer en drömmande flicka liggandes i ett hav av blommor och det ska ge en vårig och lekfull känsla. Den är min favorit av dessa tre.

H&M HomeNyckelord:

Butik

Inredning

Nyheter

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår