AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 november 2014

Purmo - element som är både energisnåla och snygga

Purmos designade radiatorer finns i många olika modeller och färger, och de verkar vara ganska slimmade så att de inte tar så mycket plats. De finns både vertikala och horisontella modeller. De vertikala radiatorerna kan skapa en känsla av höjd i ett rum och ska samtidigt vara en effektiv där väggutrymmet är begränsat. Perfekt i en hall där det ofta kan vara flera dörröppningar så att det inte finns så mycket bred yta för en stor radiator av vanlig modell. Och ett extra plus för att de finns i flera färger.

Purmo - designad energisnål radiator
Purmo - designad energisnål radiator

Faro V – en radiator med svagt profilerad front och perforerade sidor finns i flera dimensioner och färger. Cirkapris från 3 850 kronor.

Radiatorn ska inte  inte förlora någon värme ned mot marken, jämfört med exempelvis golvvärme som kan ha en förlust på upp till tio procent. Den ska även en snabb nedkylningstid jämfört med golvvärme och den snabba reaktionstiden på temperaturförändringar ska göra att de inte står och jobbar i onödan. www.purmo.com/se/Nyckelord:

Elförbrukningen

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår