AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

29 mars 2014

Purus - stilren golvbrunn i guld

Badrummets golvbrunnar är väldigt ofta fula, vilket är himla trist då badrummet i övrigt kan vara tipptopp. Nu har Purus tagit fram ett specialsortiment för designbrunnarna Purus Line & Corner (en avlång brunn och en trekantig hörnbrunn) i guld och svart. De ska ha samma funktion som traditionella golvbrunnar men det går att placera dem mer väggnära än till exempel en rund brunn och fungerar bra som duschavgränsning. NOOD-låset ska förhindra lukt och stoppa bakvatten. Seriens utförande och funktion har tagits fram i samarbete med byggbranschen och de är ska vara godkända av samtliga branschorganisationer för säkra våtrum. Jag trycker på Gilla-knappen!

Purus Corner Gold pearl Foto: Purus
Purus Corner Gold pearl Foto: Purus

Purus corner är en av brunnarna i Purus nya designcollection som lanseras nu under våren. De är så nya så att de finns ännu inte på deras hemsida. Företaget kommer att finnas på mässan Nordbygg som startade idag, så har du vägarna förbi där så kan du spana in de nya brunnarna där.

Purus
N
ordbyggNyckelord:

Bad

Badrum

Detaljer

Mässor

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår