AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 december 2013

Rådgivning från Skorstensfolket

I mitt hus finns det två öppna spisar som jag i dagsläget bara använder som dekoration - det vill säga jag eldar inte i dem. Anledningen är att jag tror att det kommer att sota ganska mycket och egentligen inte ge så mycket värme. Därför planerar jag att sätta in kaminer inuti som sprider värmen bättre in i rummet. Därifrån kommer det istället att gå rör upp i varje skorsten för att leda ut röken. Just nu håller jag på att läsa på om kaminer och skorstenar, jag hittade en del bra information om skorstenar på Skorstensfolkets hemsida och de har även rådgivning om man vill ringa dit.

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

Skorstenen till vedpspisen i köket murades om i somras och nu har jag planer på att se över skorstenen som hör till de båda öppna spisarna, samt installera kaminer i spisarna.

SkorstensfolketNyckelord:

Bygg

Övrigt

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår