AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 januari 2015

Rickard Olsson från ”Vem vet mest” designar utemöbler!

När Rickard Olsson (programledare i "Vem vet mest") byggde sitt nya hus bad han designern Johanna Strand hjälpa honom att hitta en lämplig loungemöbel i trä till trädgården. Han ville ha en utemöbel där han, familjen och vännerna kravlöst skulle Bara Vara, hänga, äta och sova i. Det blev till sist ett samarbete där Rickard formulerade ett antal behov, som Johanna sedan skissade ner och det resulterade i möbelserien Bara Vara. Det är nu Hillerstorp Swedens stora vårnyhet. Möblerna har hjul, som är låsbara, och möblerna kan enkelt flyttas runt efter sol och skugga. Avtagbart lock ger möjlighet till smart förvaring av kuddar och filtar.

Bara Vara -Rickard Olssons utemöbel Foto: Annika Rådlund
Bara Vara -Rickard Olssons utemöbel Foto: Annika Rådlund

Trämöbeln är svensktillverkad och produceras med FSC-certifierad tålig kärnfuru från Norrland. Modulerna är laserade i en vattenbaserad färg och har även en vaxad, vattenavvisande yta.Till möblerna finns ett stoppat dynset i dralon, slitstarkt, smutsavvisande och lätt att hålla rent. Överdraget är tvättbart och möjligt att dra av tack vare dragkedjan. Bara Vara Divan, mått: cirka 98x98x35 cm. Bara Vara Fåtölj, mått: cirka 98x98x70 cm. Cirkapris per del, 3 300 kr. Cirkapris dyna, 1 095 kr.Nyckelord:

Inredning

Nyheter

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår