AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 november 2014

Rörstrand lanserar en teservis i januari

I januari 2015 kommer Rörstrands senaste alster ut i butik, en supersöt teservis som jag tror kommer att gillas av många. Servisen är skapad av Signe Persson-Melin som bland annat har gjord Rörstrands klassiker Kinesen, Six-sided och Primeur. Nu har damen blivit 90 års och då kan man verkligen säga, still going strong, och vad härligt att fortfarande ha en karriär! Teservisen som har fått namnet SPM, Signes initialer och även namnet på hennes studio, har en tidlös design men med ett modernt uttryck. Porslinet har ett linnefärgat reliefmönster på fältspatporslin i en varm grå ton. Tekannans lock ser ut som ett löv, som är både funktionellt och ger servisen dess speciella karaktär. Kanske tänkte hon på grönt te då hon skapade servisen, teet som sägs ge ett långt liv.

Rörstrand lanserar teservisen SPM av Signe Persson-Melin
Rörstrand lanserar teservisen SPM av Signe Persson-Melin

Rekommenderade utpriser på SPM: Tekanna 1,2 L. Rek. utpris 1199 Sek. Mugg 35 cl. Rek. utpris 199 Sek. Tallrik 23 cm. Rek. utpris 199 Sek. Skål 60 cl. Rek. utpris 199 Sek. I butik från 1 januari 2015Nyckelord:

Detaljer

Nyheter

Porslin

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår