AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 januari 2013

Rosa trädgårdsslang med renhornshängare!

Idag var jag på Formexmässan och träffade bland annat de två systrarna som har gjort succé med sina rosa vattenslangar. Nu presenterade de nyheterna, en svart och en guldslang med nya hängare i aluminium - i form av horn. Jag tror att tyskarna kommer att svimma av glädje på mässan i Tyskland då de ska presentera dem där om ett par veckor... Hornen finns i vitt, svart eller guld och slangarna finns nu i flera färger. De startade företaget då de tyckte att det var så tråkigt att det bara fanns i princip gröna slangar på marknaden. Härligt att de genomförde sin idé och att det går så bra för dem.  Garden glory heter företaget och slangarna är verkligen en användbar present eller inflyttningspresent till någon som har köpt hus.

Garden glory Foto: Annika Rådlund
Garden glory Foto: Annika Rådlund

Nyhet på Formexmässan: Garden Glory Deluxe väggfäste Raindeer pris cirka: 2 295 kr. Garden glory Deluxe vattenslang, 20 meter lång i färgerna Black Swan, White snake, Candy Crush (rosa) och Graceful rock (grå) pris cirka 895 kr, i färgen Gold Digger är priset cirka 1295 kr.

 

Garden gloryNyckelord:

Inredning

Mässor

Nyheter

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår