AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

7 oktober 2014

Så här fint var det inne i attefallshuset

På Hem & villamässan var jag in i ett attefallshus som företaget Sommarnöjen hade placerat mitt i mässhallen. Huset, som då är mindre än 25 kvadrat, var väldigt bra planerat och trivsamt. Helt klart ett bra boende för tonåringen eller gästen. Eller som en sommarstuga. Jag har själv bott i en studentlya i Sundvall som var i den storleken och har man bara lite smarta förvaringslösningar så funkar det att bo så året om också. I det här attefallshuset fanns ett sovloft och även en slags vilosäng. Istället för vilosängen så skulle man kunna ha en liten bäddsoffa så finns det plats för fler.

Attefallshus Foto: Annika Rådlund
Attefallshus Foto: Annika Rådlund

Många gick in i attefallshuset som Sommarnöjen visade på Hem & villamässan. På taket fanns en terrass, därifrån skulle man kunna få en fantastisk utsikt, fyra meter upp i luften (jag fick dock svindel...suck). Terrassen ger en bra umgängesyta om man inte har så stor tomt.

SommarnöjenNyckelord:

Arkitektur

Bygg

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår