AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 april 2012

Såg du bästa balkongen? NordiskaTrädgårdar 12-15 april

Imorgon drar trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar igång på Stockholmsmässan. Den brukar dra cirka 60 000 besökare, 400 utställare och 600 representanter från media. Jag är en av dem. På mässan finns något för de allra flesta, oavsett om man har en stor trädgård, en balkong eller bara ett fönster... Jag ska bland annat titta på inspirationsutställningen med olika balkonger. I år har tio kreatörer skapat balkonger utifrån temat Nya oväntade kombinationer och kollisioner. Det ska bli spännande att se. Rapporterar om det imorgon!

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

Vinnaren av Bästa Balkongen förra året var "Vi Två och Trädgård" av Christina Zuhr och Åsa Thulin. Balkongen hade hyllor av gamla lådor och soffor gjorda av lastpallar. På ena halvan fanns en liten örtagård. Mycket grönt, stenar och trä i kombination gav en skön medelhavskänsla.Nyckelord:

Balkong

Blommor

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår