AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 september 2014

Säkra köket för att undvika vattenskador

På vår sajt så har vi väldigt bra instruktioner och olika fixa-själv-skolor som olika företag har satt ihop. Ville bara påminna att detta kan vara intressant att gå in och kika på. Företaget Tollco har till exempel ett helhetskoncept för vattensäkra kök. De samarbetar med ett flertal försäkringsbolag och de informerar om saker som många villaägare säkert inte har en aning om.

http://www.alltombostad.se/varfor-vattensakert-kok-78729/nyhet.html
Vattensäkert kök är ett koncept framtaget för att minimera de risker för fukt-, mögel- och vattenskador, som smygläckage kan orsaka i ett kök.

http://www.alltombostad.se/undvik-vattenskador-44891/nyhet.html
Undvik besvär och kostsamma vattenskador! Med olika specialprodukter vattensäkrar du ditt kök.

http://www.alltombostad.se/vattensakring-av-kok-sa-har-gor-du-78728/nyhet.html
Denna kurs riktar sig främst till dig som installerar vitvaror och monterar kök eller övriga installationer med vatten i kök.

Tollco
Tollco

Tollco har på sin hemsida en massa smarta tips för att undvika vattenskador i köket. Diskmaskinsunderlägg AquaTeam till exempel, som man placerar under diskmaskinen. Den dolda golvytan skydda och eventuellt vattenläckage leds fram för att bli synligt. Finns i tre olika standard storlekar. Skivan är gjord i slagtålig PP-Plast.

TollcoNyckelord:

Kök

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår