AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 juni 2011

Skaffa en egen skön hotellsäng!

Ahh vad det skulle vara härligt att sova i en skön hotellsäng! Nu finns det flera sängar på marknaden som håller hög kvalité och har lite samma stil som det jag kallar "hotellsängar". Då är det förstås inte en stenhård träbrits med en halmmadrass som man kan få sova på om man är på ett billigt hotell i Indien eller på Bali... Jag menar tjocka härliga madrasser med fluffiga täcken!

Nu lanserar Lectus en ny designsäng som sticker ut från det ordinarie sortimentet. Sängen introducerades på Stockholm Furniture Fair i februari och kan idag beställas från ett femtiotal butiker runt om i landet. Den nya designen ses som ett spännande och nyskapande tillskott som kompletterar det övriga sortimentet av sängar.
−  Designen på Lectus Wide kom fram genom att vi kombinerade en större underdel med en mindre överdel som egentligen inte skulle passa, säger Stefan Schörling, VD för Lectus Sängar AB. 
Sängarna finns i sex olika färger på tyget ochr det gå även kombinera olika färger på över- och underdel, det gillar jag! På så vis kan man verkligen få en säng som sticker ut!
− Vi har redan ett fantastiskt sängkoncept, vill vi bara visa hur man genom lite kreativitet och påhittighet kan få ett helt nytt utseende på sängen, ett koncept som vi kommer fortsätta att utveckla i framtiden berättar Niclas Berglund som är försäljningschef på Lectus.

Sängarna ska innehålla hälsosamma funktionsmaterial som motverkar allergiframkallande kvalstertillväxter och de anpassade för att effektivt leda ut fukt och överskottsvärme så att man kan sova tempererat och skönt..

Skaffa en egen skön hotellsäng!

Lectus sängar är svensktillverkade. Kontinentalsängarna Lectus Select™, Lectus Impress™ och Lectus Perfection™ finns i modell Lectus Wide™, med en större underdel och en mindre överdel.
Lectus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår