AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

29 oktober 2014

Skånska Byggvarors nya altandörrar ska ge högre säkerhet

Skånska Byggvaror lanserar nu nya altanytterdörrarna som ser ut som vanliga fönsterdörrar men är i sin tekniska konstruktion en avancerad ytterdörr. De är byggda i så kallad sandwichkonstruktion med dubbla aluminiumplåtar, isolering, HDF-skikt och godkänd låskista. Dessutom med hemmabekväm och bortasäker låsning som är ska vara mer inbrottssäkert än en enkel fönsterdörr med spanjolettlås och träram. Därmed är det möjligt att ersätta sin gamla fönsterdörr med en bekvämare och säkrare lösning, oavsett om dörren sitter i grovköket, tvättstugan eller mot altanen.

 

Altandörr / Skånska byggvaror
Altandörr / Skånska byggvaror

Utöver bekvämligheten med handtag och lås från utsidan så det vara svårare att bryta sig igenom den här typen av dörrar än de traditionella altandörrarna. Dörrarna finns i helglas eller med glas matchande fönsterhöjd 13 och 16. De nya altanytterdörrarna från Skånska Byggvaror lanseras vecka 46 och kostar från 6 995 kronor.


Skånska ByggvarorNyckelord:

Balkong

Övrigt

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår