AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

29 augusti 2015

Skolplanscher och gammeldags klädnypor från Grunne Produktion

Om man gillar inredningsprylar och gammeldags lösningar inom byggnadsvård så kan man hålla hålla utkik efter prylar från Grunne Produktion. Jag sprang förbi deras monter på Formexmässan och tog ett par bilder där på deras fina posters och gammeldags klädnypor. Grunne är ett familjeföretag som heter just... Grunne. De tillverkar samtliga produkter efter egen design och formgivning men ibland kan gamla förlagor ligga till grund i skapandeprocessen. Produkterna tillverkas på Öland och de använder i första handmaterial från närområdet. I deras sortiment finns allt från emaljskyltar, lin-och ullsnören, tvättlinor, såpa, tvål, skolplanscher, skolplanschhängare, vykort, hyllremsor, vax, spissvärta, förkläden, retrogalgar och lampor. Det är en riktig nostalgitripp att titta in på deras hemsida!

Skolplanscher och klädnypor i trä från Grunne Produktion. Foto: Annika Rådlund
Skolplanscher och klädnypor i trä från Grunne Produktion. Foto: Annika Rådlund

Fina skolplanscher och gammeldagsklädnypor i trä i Grunne Produktions monter på Formexmässan. Fin idé förresten att hänga bilder på ett snöre, så kan man variera bilderna på ett lätt sätt.

www.grunne.comNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår