AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

10 september 2013

Smart tekanna från Eva Solo- värm direkt på spisen!

Om du är teälskare som jag, så kanske du också letar efter den ultimata tekannan? Den får inte vara för stor, för tung eller för liten. Och framförallt måste den innehålla en tesil för löste. För det är ju det som är grejen, att man ska slippa fylla silen till koppen två gånger, och istället ha en kanna som rymmer minst två koppar, eller mer om man vill dricka te tillsammans med någon. Det här är en nyhet från danska Eva Solo. De brukar alltid ha smarta saker för köket, där de tänkt till lite extra. Den är tillverkad av värmebeständigt glass så det går att värma tevattnet direkt på spisen! Veckans favorit helt klart.

Tekanna Eva Solo
Tekanna Eva Solo

Tekanna från Eva Solo, där tevattnet kan värmas direkt på spisen (på alla möjliga spisar utom induktionshäll). "Teägget" sitter under locket och med ett lätt tryck på locket så faller det ner i tevattnet, vid ett lätt tryck igen så åker det upp mot locket. Ska vara lätt att göra ren och fylla med te. Pris cirka 499 kr, finns hos återförsäljare av Eva Solo. Åhléns har Eva Solo, men jag vet inte om de har fått hem tekannan ännu.

 

Eva SoloNyckelord:

Kök

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår