AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

7 december 2016

Smart vas som kan användas på mer än ett sätt

Vasen Pärla från Sagaform är tillverkad på SEA Glasbruk med design av Maria Pettersson. Vasen går förstås att använda som en traditionell vas, men eftersom den har en smal "hals" går och är bredare upptill går den även att ha en hyacint i. Gör ren rötterna från jord och fyll vatten så långt upp i vasen så att rötterna kan suga upp det. En tredje funktion är att det även går att ha ett blockljus i toppen av vasen, om man inte har någon blomma att sätta där i. Multiglaspryl alltså.

Hyacintvasen Pärla från Sea glasbruk / Sagaform
Hyacintvasen Pärla från Sea glasbruk / Sagaform

Munblåst vas med hamrad yta. Det ingår både ett rött och ett svart läderband med pärla. Finns bland annat på sagaform.se och Royaldesign.se. I serien Pärla finns även två vaser i olika storlekar som har en mer traditionell hals än den här som ska passa för hyacineter och blockljus.

Visste du förresten att det finns hyacinter med allt ifrån intensiv doft till de som nästan inte dofter någonting alls. Tack vare doftkoder kan man välja den hyacint som passar bäst. Välj svenskodlade såklart!

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.sagaform.se
www.royladesign.seNyckelord:

Blommor

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Presenter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår