AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 mars 2015

Smarta förvaringslösningar till garderoben

Fler än jag som drömmer om en välorganiserad garderob? Theofils lanserar nu ett nytt koncept med smarta garderobslösningar från varumärket Pelly. Det är ett komplett system i flera varianter där man väljer utifrån utrymmets bredd. En sats innehåller korgar, väggskenor, konsoler, skohållare, hyllplan och klädstång i olika kombinationer. Totalt finns det 42 olika varianter, så att det ska passa både i en walking closet, i hallen eller i tvättstugan. Förvaringen kan även döljas bakom skjutdörrar.

Smarta förvaringslösningar till garderoben

Smart förvaringslösning till garderoben.Komplett lösning med all inredning du behöver för att ordna en snygg och funktionell förvaring . Systemet finns för sex olika breddomfång, från 860 mm till 2 860 mm, samt i flera varianter med olika innehåll. Totalhöjden på systemen är 2 000 mm och djupet 505 mm. www.theofils.seNyckelord:

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår