AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 juni 2018

Smygtitt på höstens godbitar på Åhléns

I maj visade många inredningsföretag upp sina nyheter, som kommer till butikerna i höst. Överlag kan man se att det är de typiska "höstfärgerna" vi kommer att få se hos många - ockragult, mörkgrönt, vinrött och lite tegel. Det finns även inslag av puderrosa och blått och hos Åhléns kommer även lite naturmaterial på korgar och lampor. Här är ett axplock av vad som komma skall, lägg speciellt märke till den lilla sammetsstolen ( I like!), de mörkgröna krukorna och hyllan samt den blå krukan... man kan ju aldrig få nog av snygga blomkrukor! Det är ju så kul att piffa lite i fönstren tycker jag, med nya växter och blomkrukor.

Åhléns höstnyheter
Åhléns höstnyheter

Sammetsfåtölj, blomkrukor, mugg, kuddar, handdukar, lampor, sideboard, korg, lampa, badrumsmatta, belysning, ljusstakar och sittpuffar är några av nyheterna som kommer att finnas i Åhléns sortiment i höst. Vissa kommer att ramla in redan i början av juli.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.ahlens.seNyckelord:

Badrum

Belysning

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Presenter

Prylar

Sovrum

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår