AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 november 2015

Snygg-matta med patina

En matta gör så otroligt mycket för ett rum, det sätter både stil och känsla till inredningen. Själv så satsar jag gärna på stora mattor istället för många små för det kan ge ett lite plottrigt intryck tycker jag. I början av hösten visade Jotex upp vilka nyheter som skulle komma till dem i vinter, och nu finns de i deras sortiment. En av mattorna jag fastnade för var den här, mjuk och mysig med en härlig patina. Passar til många stilar och den har färger som lätt kan plockas upp i övrig inredning. Jag gillar att blanda nya saker med gamla, och den här har liksom både och i sig.

Avelino ryamatta från Jotex Foto: Annika Rådlund och Jotex
Avelino ryamatta från Jotex Foto: Annika Rådlund och Jotex

Avelino ryamatta 200x290 cm passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Mjuk, mycket tät ryamatta med kort lugg och orientinspirerat mönster med patina. Undersida av jute/bomull. 100% polypropylen. Dammsugning eller kemtvätt. Den finns även i rött. Pris: 1990 kr på Jotex.se (ibland brukar jag vänta till de har rabatter på inredning och slå till då...)
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår