AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 februari 2018

Snygga köksrullehållare med läder och trä

Som ni vet så handlar det mycket om detaljer när det gäller inredning. Det är detaljerna som kan lyfta hela helhetsintrycket tycker jag. Tänk er ett nyrenoverat kök där handtag, krokar och kulörer hänger i hop och allt är fint och fräscht. Då passar det inte in med till exempel en gammal hushållsrullehållare som inte passar in i stilen. Det kan ju tyckas vara en obetydlig detalj, men jag skulle säga att det gör mycket om man har prickat in även den detaljen rätt. Som pricken över i:et liksom. Här är två moderna och stilrena som jag såg på Formexmässan.

Köksrullehållare från Eva Solo och Stelton på Formex Foto: Annika Rådlund
Köksrullehållare från Eva Solo och Stelton på Formex Foto: Annika Rådlund

Köksrullehållaren från Eva Solo är tillverkad i rostfritt stål med en modern rem i kärnläder som gör att rullen smidigt kan tas med från rum till rum. Som hos alla Eva Solos produkter är detaljerna förstås väl genomtänkta. Hållarens botten har till exempel extra tyngd och är belagd med gummi så att den står stadigt när man behöver riva av en bit papper snabbt. Gummibeläggningen gör samtidigt att du slipper repor på matbordet eller köksbänken. Passar de flesta hushållspappersrullar. Finns hos flera återförsäljare, priset ligger på cirka 499 kr. (PS Såg att Royal design har den för 399 kr just nu på Rea!)

Praktisk Hushållspappershållare från Stelton och deras Forest-kollektion, designat av Klaus Rath. Passar utmärkt tillsammans med Forest salt- och pepparkvarn. Material: Ekträ, Rostfritt stål, Gummi Höjd: 27,5 cm Finns hos till exempel Bagarenochkocken.se för 579 kr.


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Mässor

Nyheter

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår