AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 november 2014

Snygga möbler online från Klubbkompis

Klubbkompis Outlet har en webbsida där man kan beställa möbler online. Jag har letat efter en vit tv-bänk ett tag, med hyllor för filmer och med plats för dvd-spelaren, och jag vill gärna ha en vit med träben och med öppning bak för sladdar. Hittade precis en på den här sidan, Klubbkompis, till ungefär halva priset mot vad de brukar kosta. Hittade även två guldkorn till, en fin soffa i klassisk Howard- stil och en matta med i beige och pastell. Är väldigt trött på svart och vitrandigt nu, som man ser överallt.

Howardsoffa, randig matta och vit tv-bänk med träben. Allt från Klubbkompis Outlet.
Howardsoffa, randig matta och vit tv-bänk med träben. Allt från Klubbkompis Outlet.

Malmö tv-bänk i vit högglans med ben och ram i valnöt 1895 kr. Howard soffan är en tidlös klassiker. Howard deluxe dun med dunsvept polyeter har riktiga mässingben. Tyget ska vara slitstarkt och finns i både ljusgrått och mörkgrått. 6995 kr. Mattan Sinda går i rosa beige toner 140x200cm och kostar 995 kr. Man får alltså alla tre för under tiotusen. Jag trycker på Gilla-knappen!


KlubbkompisNyckelord:

Inredning

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår