Soft pink - inspiration från Art Deco

Soft pink - inspiration från Art Deco

Det tredje trendkulörtemat som Beckers har tagit fram inför 2020 är Soft pink, där Soft Pink är ett tema som blandar stilar inspirerade av Art Deco och 70-talets estetik. Färgskalan är varm och ombonad med mjuka nyanser som tonar in i varandra. Detta matchas fint med möbler i runda former och fluffiga textilier med textur. Kulörerna i Soft Pink kombineras med fördel även till mörka träslag eller mörk lasyr.

Huvudkulör i temat Soft Pink är Anemon 656 (den rosa väggfärgen på bilderna), accentkulörerna heter Mormor 680, Tundra 572 och Toffee 602. Så snyggt också när man målar in hyllorna i samma färg tycker jag.
Soft Pink är alltså en av de tre färgteman som Beckers har plockat ut som trender inför 2020.
Ett annat trendtema heter Light sky blue (så himla fin tycker jag) kan du se här,och inspirationsbilder om kulörtrenden Optimistic Yellow kan du se här.

Hoppas du blir ilika inspirerad som jag! Man blir ju så sugen att måla om! Eller rättare sagt, jag blir sugen på att få det ommålat, av någon annan. Jag tycker det är roligare att komma med idéer än att alltid utföra dem...även om jag såklart oftast gör det själv. Det blir ju så fint när det är nymålat!

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.beckers.se

Facebook Twitter Google Plus Google Plus