Sommarnyheterna på Ikea!

Sommarnyheterna på Ikea!
Drömmer du också om sommaren? Det gör jag också. Jag har precis tittat igenom säsongens nyheter som kommer att börja säljas på Ikeavaruhusen i mars 2014. Årets sommarkollektion bjuder bland annat på modern design, flexibla balkongmöbler, energisnål solcellsbelysning och en lekfull textilkollektion med olika mönster. Här är ett par fina utebelysningar som skänker lite extra mysfaktor till sommarkvällarna.

SOLVINDEN ljusslingor har inbyggda LED-ljuskällor som drivs av solens strålar. Ljusslingorna lyser i 12 timmar när de är fulladdade. Finns i olika utföranden.

ÄPPLARÖ solsäng har en rygg som kan justeras i fem lägen och hjul som gör sängen lätt att flytta. Bordet är stabilt och kan också användas som en extra sittpall. Möbelserien är tillverkad av det tåliga träslaget akacia som behandlats med lasyr. HÅLLÖ dyna är perfekt anpassad till ÄPPLARÖ solsäng. Knytband håller dynan på plats och det avtagbara överdraget kan tvättas i maskin. När sommaren är slut kan dynorna rullas ihop och enkelt stuvas undan till nästa sommar. SOLIG nät skyddar mot flygande insekter och bidrar till en vilsam atmosfär.

Ikea

Facebook Twitter Google Plus Google Plus