AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

29 juli 2015

Supersnyggt badrum med hexagonmönster

Hos stockholmsbaserade Swoon kan man man själv skräddarsy sina möbler för badrummet. Man väljer mellan olika möbelserier, kombinerar färger, ben, handtag och andra tillbehör på deras hemsida och sedan får man de specialtillverkade möblerna levererade direkt hem. Nytt för hösten 2015 är att man kan välja mönster till möbelserien Swoon Side. Först ut är kakelinspirerade, hexagonmönstrade Side Honey som går att beställa från och med september. Riktigt snygg tycker jag!

Side honey badrumsmöbler från Swoon i färgen Silent Night
Side honey badrumsmöbler från Swoon i färgen Silent Night

Side Honey med hexagonmönster i ny mörkt blå kulör som heter Silent Night. Tvättställsskåp med tunt tvättställ i porslin har en stor mjukstängande låda med fullutdrag och ett fack för förvaring av mindre föremål. Tvättställsblandare Ringo från svenska Tapwell och matchande bottenventil i matt svart med mattsvarta knoppar Point.  Swoons badrumsmöbler finns i vit och svart ask samt i 13 speciellt utvalda kulörer, inklusive nya Silent Night. Alla möbler går även att beställa i valfri NCS-kulör! Möblerna tillverkas i Sverige och Finland och levereras färdigmonterade direkt till bostaden från fabrik.

www.swoon.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.



Nyckelord:

Badrum

Inspiration

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår