AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 augusti 2016

Svart inglasad paviljong passar både traditionella och moderna hus

På bostadsmässan i Seinäjoki i Finland spanade jag in den här fina glaspaviljongen. Den har justerbara ben så att den även kan ställas på mark som inte är helt jämn ( en gräsmatta till exempel). På deras hemsida finns bilder på hur det ser ut både när den står på en uteplats av stenplattor och på gräs. Den här som de visade upp på mässan är deras standardstorlek men det går även att specialbeställa andra mått. Det bästa är att den levereras precis så som den är så man inte behöver bygga i hop den själv.
Vet inte vad det kostar att få den leverarad till Sverige eller vilka återförsäljare de har här, men det går ju att kontakta dem om man är intresserad.
Det som var extra fint med den här tycker jag är att den har sikt åt alla håll och att specialglaset gör att den står emot både ljud. insekter och väder.

Lucia Lasipaviljonki - svart paviljong i glas
Lucia Lasipaviljonki - svart paviljong i glas

Lasipaviljonki ska finnas i flera färger, både vit, grå och brun. Tillverkad av stål och tempererat glas. Bilden tog jag på mässan Asuntomessut Seinäjoki. Min första tanke var att den passar bäst till moderna hus men nu tycker jag att den passar även till äldre hus eftersom så stora delar av den består av glas så smälter den in i vilken miljö som helst. Och sedan kan man ju faktiskt blanda gammalt och nytt, hela trädgården får ett lyft med den här.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

http://asuntomessut.fi/
http://www.lasipaviljonki.fi/enNyckelord:

Bygg

Inspiration

Mässor

Nyheter

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår