AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 mars 2017

Svart vertikalt element

Element eller radiator som det heter på fackspråk, är ju ofta ett nödvändigt ont men som tur är har det på senare år dykt upp både de som är mer dekorativa än de äldre versionerna och som även är mindre och smidigare fast med samma effekt. Här har jag hittat ett vertikalt element i svart, passar den som till exempel har höga fönster från golv till tak och därför inte har några utrymmen under fönstren att placera ett element på utan får använda en ledig väggyta. Just det här passar också superfint till den industriella stilen.

Radiator Epok V i svart
Radiator Epok V i svart

Epok V är en retroinspirerad radiator i ny tappning. Den elektriska vätskefyllda sektionsradiatorn med D-formade rör har det allra senaste inom uppvärmningsteknologi. Den trådlösa termostaten kan styra en eller flera radiatorer i samma rum och de olika sektionerna ger radiatorn större yta vilket optimerar värmestrålningen.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.lviprodukter.seNyckelord:

Elektronik

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår