AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 juni 2013

Tält som ser ut som en gammal Volkswagen- buss!

Oavsett om man ska tälta hemma på gården eller på någon camping - så får man garanterat uppmärksamhet med det här tältet. Jag såg det för första gången på en bilfirma i Helsingfors när jag var där och gjorde ett reportage. Det kostade 400 euro där och sen har jag kollat upp det ett par gånger på nätet. Runt 3000 kr verkar man få punga ut för det i alla fall. Tror inte att det är något ultimat "fjälltält" men funkar säkert jättebra i andra sammanhang. Högre takhöjd än normala tält (det är i samma storlek som en folka-buss) och dessutom så behöver man inte irra omkring på campingen och undra vart tältet är...det går inte att missa.

Tält som ser ut som en gammal Volkswagen- buss!

Garanterat festivalens eller campingens roligaste tält! Officiellt licensierat från Volkswagen i verklig Folkabuss-storlek. Rymmer fyra vuxna. Finns i rött och grönt. Jag har nämnt det här tältet en gång förut men nu har jag hittat det på en svensk sida, det kostar 2995 kr hos Coolstuff (men såg att det var tillfälligt slut nu - men det finns säkert fler som säljer dem, och så kanske de får hem fler snart)

Coolstuff



Nyckelord:

Inspiration

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår