AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 maj 2011

Tantiga lampor är inne!

Min Moster hänger i taket! Uttrycket väcker kanske tanker som; Kan hon trolla som Harry Potter? Har mostern skrattat så att hon fått skrattbubblor i magen och svävat upp i taket? Har någon stackars släkting avslutat sina dagar? Har någon fastnat i takfönstret? Nej då, det är inte så avancerat som det låter.Det är Lamp Gustafs lampserie Moster som det handlar om. Årets absolut tantigaste lampnyhet.

Man kan bara ana hur många tusentals lampor av liknande modell som har hamnat på tippen under senaste tjugo åren. De har ju varit så himla ute. Dessutom skrymmande i förrådet. Jag ser framför mig gamla skärmar i vinrött eller gammelrosa, som med tiden fått sig några smällar och tappat formen... och med hopplöst omodernt. tyg. Men se här vad snyggt när de nu kommer i nya färger!

Förr var det många som kunde klä om den här typen av lampskärmar men idag är det inte många som har varken tid eller färdighet till det. Min kompis Åsa som är tapetserare gör det säkert i en handvändning men för alla andra som gillar den här stilen och de nya färgerna finns LampGustaf.
Upp i taket med Mostern, sätt henne i fönstret eller ställ henne på golvet. Njut av den varma färgen som fyller rummet!

 

Tantiga lampor är inne!

Moster finns i sex olika kulörer. Moster, takskärm 1725 kr, golvskärm 1090kr, bordskärm 275 kr.Till Golvskärmen rekommenderar LampGustaf lampfoten Georgia 1275 kr. Till Bordsskärmen rekommenderar LampGustaf lampfoten Nashville 415 kr.

LampGustaf

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår