AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 maj 2010

Tävlingen avslutad!

av: Mumlan Nyhlin

Igår var sista dagen att lämna sitt svar i tävlingen om en årsförbrukning av Wettex. Tack för alla svar! Tävlingen är därmed avslutad och vinnaren kommer att publiceras här i bloggen under vecka 18, samt kontaktas via mail.

Det är flera av er som mailat och sagt att Barncancerfonden grundades 1982, som inte var ett av de tre svarsalternativen. Jag förstår att många blivit förvirrad, för precis som ni säger så återkommer det årtalet på flera ställen på föreningens hemsida. Men, den som gräver lite djupare på sidan och klickar sig fram till kaptitlet historik, hittar där årtalet 1979.

Men jag är inte den som är den, därför kommer jag låta alla som svarat 1979 eller 1982 få vara med i lottningen!

Från hemsidan:

Det började 1979
En februarikväll 1979 samlades vårdpersonal och föräldrar till de cancersjuka barnen som vårdades vid Karolinska sjukhuset i Stockholm. Barnavdelning 8 var hotad av föreslagna besparingar och neddragningar. Vid mötet bildades en förening som skulle verka för en separat barnonkologisk avdelning. På kort tid blev detta mål uppfyllt.

 

Barncancerfonden och Wettex


 

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Tävling

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår