AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

4 februari 2014

Tips: Placera en ljusslinga på golvet för extra effekt

Jag har ljusslingor lite här och där för att jag tycker att de ökar mysfaktorn rejält. I köket har jag en mintgrön slinga som jag köpt utomlands samt en flerfärgad med små "diamanter" på från Markslöjd. I sovrummet har jag vinröda slingor, från Indiska, där lamporna där varje lampa har en liten rund skärm i rött tyg. I gästrummet har jag en vit slinga på golvet mot väggen, det ger ett mysigt sken då man går in där. Det kan ju vara lite opraktiskt att ha slingor på golvet i alla rum, men det kan vara effektfullt om man till exempel ska ha fest eller kalas.

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

Ljusslinga med olikfärgade lampor ger ökar partystämningen rejält. Här har glödlamporna placerats i glasburkar för att förhindra att någon kliver på dem. Ljusslinga och glasburkar från Ica Maxi.

Ica MaxiNyckelord:

Belysning

Besök

Detaljer

Inredning

Inspiration

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår