AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

4 maj 2016

Trädgårdskant som ger bra avgränsningar i trädgården

Här kommer ett bra trädgårdstips; avgränsa områden mellan gräsmatta och rabatt. Det gjorde jag själv för några år sedan, med en grön veckad plastkant (säljs på rulle), som jag har tryckt ner kring rabatterna, för jag var så less på att gräsmattan hela tiden växte in i blomlanden. När jag köpte mitt hus så tog jag bort alla rabatter kring husväggarna, för att det ska lättaare komma in luft under huset och för att slippa ha växter mot fasadväggen. Istället gjorde jag två stora runda planteringar på gräsmattan, en vid entrén och en på sidan om huset. Kanten har jag tryckt ned så långt så jag kan klippa över den och slipper därmed tuffsiga gräskanter.

Här kan jag tipsa om en nyhet från Hasselfors garden, som jag inte har provat själv, men de verkar bra tycker jag. De är tillverkade i svartlackerat stål och ska ge fina avgränsningar mellan olika ytor i trädgården och de kan formas i mjuka eller raka linjer. De här kan man ju ha synliga om man vill också för att de är så snygga.

Trädgårdskant som ger bra avgränsningar i trädgården

Trädgårdskanter i stål från Hasselforsgarden som kostar cirka 530 kr/paket med en längd på cirka 4 meter.

www.hasselforsgarden.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Detaljer

Prylar

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår