AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 maj 2012

Trångbodd? Ett rum till - på enkelt sätt!

Det har kommit in ett tips till redaktionen om ett företag som heter Ett rum till, som gör smarta sovloft med förvaring och belysning. Kan absolut vara en lösning för trångbodda. De anpassar stil, färg och storlek efter hemmet så att det ska passa in så bra som möjligt.
Det verkar som om det räknas som en ombyggnad eftersom de går ut med att det går att nyttja ROT-avdraget.  Avdraget medför en halverad arbetskostnad. Företaget skriver på sin hemsida att tillverkningen och monteringen av ett loft tar ungefär sex dagar, varav halva tiden är i hemmet där den ska monteras. Det man kan tänka på är att man måste ha lite takhöjd för att det ska bli riktigt bra.

Foto: Jan Rupert
Foto: Jan Rupert

Loftet har en 20-30 cm bred övre hylla. Den inramar bädden och fungerar även som en säkerhetsbarriär, så ingen ska ramla ner från sovloftet.

 

Ett rum tillNyckelord:

Inredning

Sovrum

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår