AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 juni 2015

Trendiga köksprylar från Alessi

Om man inte har upptäckt designföretaget Alessi så är det hög tid nu. Det är ett italienskt företag som bland annat gör både funktionella och snygga inredningsprylar, med mycket fokus på pryar till köket. De har allt från kaffekokare till äggkoppar. Här är tre av mina favoriter; skål i flera olika storlekar som passar bra til frukt och bröd men även är snygga som solitärer, en kakburk med en bjällra på insidan så man hör om någon lyfter på locket... och en klämma till tuber så man får ur det där sista ur både tandkrämen, kaviaren och mjukosten.

Trendiga köksprylar från Alessi

Smarta och trendiga prylar från Alessi. Ett flertal av dem finns hos bland annat Royaldesign.se och www.rum21.se. Kolla in deras prylar där, det finns många med en hel del humor i. Som burkar där det hänger en gubbe under locket och badkarsproppen Suicide... www.alessi.comNyckelord:

Inredning

Kök

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår