AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

18 mars 2012

Tusen trädgårdar håller öppet i Sverige 12 augusti!

Förra året var närmare 80 000 ute och besökte olika trädgårdar runt om i landet under den aktuella dagen. Alla trädgårdar, både privata och offentliga får medverka under Tusen Trädgårdar. De som är med håller öppet söndagen den 12 augusti 2012 kl 10-17. Om man vill får man även visa sin trädgård på lördagen. På www.tradgardsriket.se kan man anmäla sig fram till 31 maj och det är även där man kan se vilka spännande trädgårdar som kommer att vara med.
Jag tänker inte visa upp min trädgård förrän om sådär tio år, men jag ska absolut låta mig inspireras den dagen. Anteckna det i almanackan nu och så ses vi kanske i någon berså.

Fredriksdal, Helsingborg, Skåne. Foto: Gunnel Carlson
Fredriksdal, Helsingborg, Skåne. Foto: Gunnel Carlson

Arrangörer för Tusen Trädgårdar är Gunnel Carlsons Trädgårdsriket, Riksförbundet Svensk Trädgård och − nytt för i år – Studiefrämjandet.TrädgårdsriketNyckelord:

Inspiration

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår