Underhållsfritt altanräcke

Underhållsfritt altanräcke
Jag ser mitt nya altangolv genom fönstret, anledningen till att jag kan se det så bra är förstås snöbristen...Det känns lite grann som vår ute eftersom det dessutom är några fåglar som sjunger, de låter misstänkt likt vad vi kallar "vårfåglar". Man kan inte låta bli att drömma sig bort mot den riktiga våren och sommarens grillkvällar. Då kommer den här altanen att bli den givna platsen.
Än så länge är det bara ett golv, och jag planerar inte att sätta tak eller väggar där heller, men kanske ett staket? Jag har inte helt bestämt mig ännu. Jag googlade runt lite nu på "underhållsfria altanräcken" och hittade det här. Om man beställer det i vitt så kanske det passar in.

Tips: Underhållsfritt altanräcke, ger mer tid till bokläsning och vilopauser på altanen. Det här kommer från Wernamo Design och heter Nydala.
Staketet är byggt av varmgalvaniserade staketstolpar med utskurna hål för 2-tums träreglar som finns i fem olika höjder och passar bra som staket och insynsskydd mellan två tomter eller som ett räcke på uteplatsen .
Staketstolparna är i standardutförande varmgalvaniserade, men kan även beställas med svart eller vit väderbeständig pulverlack ovanpå den varmgalvaniserade ytan.

Wernamo Design
G
illa gärna Alltombostad på facebook

Facebook Twitter Google Plus Google Plus