AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 april 2011

Uppblåsbar Chesterfieldsoffa!

Denna kritvita soffa i uppblåsbar PVC är Jerone van de Kants (inte att förväxla med Van de Kamp i Desperate Housewifes) tolkning av den klassiska Chesterfieldsoffan. Perfekt partysoffa i trädgården i sommar! Avtorkbar och lätt att flytta runt till bästa läge för kvällssolen. Finns även i midnattsgrå och som fåtölj. För de allra minsta finns en minifåtölj i ljusblått, vitt, orange eller rosa.
Är du trött på hjorthuvud på väggen? Satsa på en noshörning i stället! Ger garanterad uppmärksamhet i vilket rum som helst.
 Har du försökt med Origami? Den japanska konstformen att vika papper är tålamodsprövande men ger vackra resultat om det lyckas. Mathilde Witt Mølholm har i alla fall lyckats skapa ett bord i samma stil. Bordet heter Paper Cuts och består av en 100x200 cm laminat skiva och ett bockset i vitlackerad stål.
Pinball är ett litet metallbord som passar bra för de minsta i familjen, eller ställ en fin blomma på det på balkongen. Finns i sex glada färger. Alla produkter är vårnyheter hos ILVA, där kan man ofta hitta lita annorlunda design till priser som gör att man inte ramlar av stolen.

Uppblåsbar Chesterfieldsoffa!

BIGBLO2 2-sits-soffa L170 cm i vitt eller midnattsgrå, inklusive pump 4999 kr, Fåtölj 4199 kr.
BABYBLO Barnfåtölj i ljusblå, vit, röd, orange eller rosa, inklusive pump 1699 kr.
WHITE RHENO Noshörning i vit polyresin att hänga på väggen, H 30cm, B 20 cm, 629 kr.
PAPER CUTS Matbord, bordskiva i vit laminat med kryssfanérkant 100x200 cm 3 800 kr Bockset till bordet i vitlackerad stål 2499 kr. PINBALL litet bord i målad metall i blått, vitt, rosa, grönt eller guld, 40,5x40,5 cm 249 kr.

Shoppa online på Ilva.se

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår