AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 april 2018

Vackert med Anna Bülows print på väggen

Ni som älskar prints - spana in konstnären Anna Bülows alster! jag har träffat henne på någon pressvisning och hon är svensk men vad jag förstår så är hon bosatt i Norge. Hon är illustratör och grafisk designer och hon skapar både orginalmålningar och konstprint. Älskar att posters har blivit så populärt - det gör ju att konst blir tillgängligt för alla. I hennes motiv kan man hitta igen många olika känslor tycker jag. Titta bara på motiven här nedan, är det någon som du känner igen dig själv i?

Prints av Anna Bülow
Prints av Anna Bülow

I Anna Bülows motiv går det att hitta flera olika känslor. Gemensamt för alla hennes konst är färgskalorna hon arbetar i och att det är ljuvt och skirt och samtidigt både sårbart och vackert.
Här är lite exempel på olika priser: A5 kort: 49-89kr , 30x40 cm: 595kr, 50x70 cm: 895kr och 70x100 cm: 1195kr. Om man inte vill slå till på en äkta målning förstås, du får man lägga på några tusen.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.annabulow.comNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Presenter

Prylar

Sovrum

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår