AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

10 mars 2014

Vårens inredningsgodbitar hos Ellos

Vårens inredningskollektioner från Ellos är designade utifrån företagets fyra koncept, det romantiska, det moderna, det skandinaviska och den nya satsningen; det sofistikerade. Det sofistikerade konceptet präglas av klassiska element, så som mjuka möbelformer, dova färgtoner och exklusivare material. Det romantiska temat tar oss inte bara ut i naturen utan även tillbaka i tiden. Kollektionen består av mönster av bokmärkesblommor, gamla vykort och sköra blommor. I det moderna inredningskonceptet finns den robusta och avskalade industriella designen och mycket svart och vitt. Den skandinaviska återspeglar en stark trendkänsla från 50-och 60-talen med neutrala och pastellfärger i fokus. Jag måste säga att jag gillar lite av varje, en mix. Lite romantisk stil, men med lite tuffare grafiska tavlor, och 50-60 tal med härliga mönster i pastell- eller dova färger.

ellos inredning
ellos inredning

Liten fåtölj och sideboard som passar bra i till exempel hallen eller sovrummet. Förnya i soffan eller sängen med kuddar i den senaste färgtrenden där kulören skiftar från mörkt till vitt.
Fåtölj 1499 kr, Kuddfodral 49 kr, Kuddfodral 129 kr, Sideboard 1299 kr, Pall 899 SEK kr, allt från Ellos.

EllosNyckelord:

Arbetsrum

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår