AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 april 2016

Vårfint med färg bland allt det vita

Vitt inredning i all ära, men lite färg piggar ändå upp tycker jag. Om man inte vill ha färg på väggar och möbler så kan man ha någon enstaka färgklick som som är lätt att byta ut. En färglad matta, filt eller nya kuddar i soffan kan göra stor skillnad. Här är ett axplock av säsongens nyheter.

Vårfint med Milenotti, Jotex, Vallila och Carina Björck.
Vårfint med Milenotti, Jotex, Vallila och Carina Björck.

Bon bon
Vitt quiltat överkast i 100% bomull. Dekorativa sömmar i olika färger och med färgglada små bollar längs med kanten.
www.mille-notti.com


Stormönstrat
En matta kan sätta färg på hela rummet. Färgpaletten i Vallilas nya kollektion är dominerad av fräsch vit med blått, turkos, gult och grönt samt rosa nyanser, vilka är typiska för Vallila.
www.vallila.fi/eng

Dekoration
Vilda blommor, kvistar från trädgården eller snittblommor blir dekorativt och vackert i vaser i olika färger, storlekar och former.
www.jotex.se

Konst på textil
 Kudde Nordic Light Purple i sammet. Konstnären Carina Björck skapar inredning baserad på hennes ursprungliga oljemålningar där nordiska landskap, det nordiska ljuset och mörkret står för inspirationen. Alla färger är miljövänliga och Oeko - Tex märkt för utskrift på tyg.
www.carinabjorck.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Blommor

Inredning

Inspiration

Nyheter

Presenter

Prylar

Sovrum

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår