Veckans boktips: Blomsterglädje i vas, kruka och rabatt

Veckans boktips: Blomsterglädje i  vas, kruka och rabatt

En helt underbar bok! Om du älskar blommor och vill ha lite extra tips så rekomenerar jag den här boken. Det finns både tips och inspirationsbilder för den som har en mindre täppa, en balkong eller en större trädgård.
Jag har nu läst igenom hur man gör om man vill starta en egen blomsteräng. För som det ser ut nu  så tar lupinerna över alla platser där prästkragar, blåklockor och midsommarblomster har växt förut, det vill säga i utkanten av trädgården. Det kommer bli ett hiskeligt arbete att gräva bort lupinerna - men jag är taggad!! Jag är nu också taggad att köpa många pelargoner, penséer och så blomstrande krasse i en skottkärra... och jag vill också göra en ordentlig köksträdgård med en fin spajle som ingång. Man kan kort och gott säga att jag fick massor av inspiration genom att bläddra i den här boken. Hoppas du också får det om du läser den.

Blomsterglädje är en bok för dig som delar lusten att skapa ett levande hem och en harmonisk trädgård med blommor. Njut av alla bilder på blommor i rabatt, kruka och vas, och låt dig inspireras! Som en extra bonus finns det tydliga instruktioner och enkla gör det själv-tips i slutet av boken. Boken är sammanställd trädgårdsjournalisten Anette Sievers och utgiven av Egmont Publishing. Den kostar 289 kr hos Bokus.com

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

Facebook Twitter Google Plus Google Plus