AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 juni 2015

Veckans favorit- bra sop att rengöra terrassen med

Nu är uteplatsen full av pollen som har blandat sig med regnvatten, resultatet är ett...gulflammigt terrassgolv. Har funderat på om jag ska knäskura det med en gammal hederlig rotborste, men ett skaft behövs nog till det om det ska bli en vettig arbetsställning. Men nu dök jag på den här borsten, en mer modern variant. Den ska klara tuffa uppdrag både inom- och utomhus med allt från finkornigt damm till sten och grus på asfaltsuppfarten.Man kan alltså köpa olika borstar men använda samma skaft till alla. I beskrivningen står det att det massiva träskaftet ska passar perfekt till borstens gängning och ska sitta där det ska tack vare en enkel och unik låsning. Om det stämmer så är det ju guld - man kan ju bli galen av sopar där skaften lossnar hela tiden. (Tro mig - jag vet, jag har en sån i hallen...)

Anza HomeX skurborstar, sopborstar och gummiskrapa
Anza HomeX skurborstar, sopborstar och gummiskrapa

Ett skaft till alla borstar. Massivt träskaft med bekvämt grepp passar till samtliga borsthuvud ur serien Home-X och kan enkelt bytas. Pris från 79 kr.
Skurborste till terassen. En modell med hård borst för effektiv borttagning av träolja och smuts innan ny olja läggs på. Pris från 99 kr.
Sopa inne och ute, En borste med fyllig blandborst som effektivt tar upp och binder damm och småpartiklar. För inom- och utomhusbruk. Finns i två olika bredder, 30 cm och 50 cm. Pris från 119 kr.
Utomhus. Denna sopborste har en fyllig och styv syntetborst som får med sig sten och smuts. För utomhusbruk. Pris från 89 kr.(stora bilden)
Skrapa bort vatten. Den slitstarka gummiborsten för inom- och utomhusbruk blir statisk och ska därför ha en bra uppsamlingsförmåga. Borsten har en gummikant för att skrapa bort vatten. Pris från 129 kr.

www.anza.seNyckelord:

Inspiration

Nyheter

Övrigt

Prylar

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår