AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

2 augusti 2014

Veckans favorit: By Leonnie - snygg lyxig förvaringskollektion

På en pressvisning i våras så såg jag den här fina förvaringskollektionen från By Leonnie, ett svenskt företag som grundades 2011 i Åre av Mia Leonnie Karlsson. Företaget har både bruksföremål i koppar, broderade textilier och krukor. Jag gillar förvaringskollektionen då den inte liknar något annat jag har sett, men den ger hemmet en touch av flärd och den finns i fem nyanser så den passar de flesta inredningsstilar: Champagne, Copper, Bronze, Metallic och Black. Produkterna tillverkas invändigt av trä och masonit och har en yta av metallicskimmrande konstläder.

By Leonnie
By Leonnie

De lyxiga boxarna, korgarna och smyckeskrinen skapar en stilfull inredningsdetalj med de klassiska quiltmönstren och metallicskimmer. Nyhet är fägen svart. Storagebox, kan användas till bland annat lyxig tvättunna , 1 450 kr. Basket 2- pack 1495 kr, Round basket 549 kr, Mini organizer 465 kr. Jewellery box round 549 kr, Storagebasket 849 kr. Finns i utvalda butiker och via webshopar. Det går även att beställa direkt från By Leonnies webshop.

By LeonnieNyckelord:

Arbetsrum

Badrum

Detaljer

Inredning

Nyheter

Sovrum

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår