AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

24 april 2013

Veckans favorit! Örtgömma från Cervera

Vad trist det är när man köper till exempel en kruka med basilika och på morgonen dagen efter så ser den sorgligt hängig ut... Jag tycker inte att det spelar någon roll om jag vattnar, inte vattnar eller ställer den i fönstret. På sommaren brukar jag plantera ut basilika, timjan och oregano i blomlådorna och då frodas de och trivs. Med en härlig doft dessutom! Nu kommer Cervera att ha en örtförvaring som gör att om man förvarar den i kylen så kan växten hålla upp till två veckor. Härligt! Perfekt under de cirka nio månader man inte kan plantera något ute. Burken ska passa i dörrfacken på kylen och ha ett antibakteriellt glas. Förvaringsburken ingår i en ny serie med köksprylar hos Cervera.

Art & cook /Cervera
Art & cook /Cervera

Art & Cook började som en bästsäljande kokbok av Allan Ben och är idag ett helt sortiment av innovativa köksartiklar. En av dem är Örtförvaringen som gör att örterna håller mycket längre. Allan Ben har med stor experimentlusta har han tagit fram 65 olika innovativa köksverktyg med hög designgrad. Köksverktygen säljs redan idag framgångsrikt på den amerikanska marknaden och under våren introducerar Cervera 35 artiklar ur Art & Cooks sortiment i samtliga av sina butiker. Exempel på köksverktyg som finns i Art & Cooks sortiment är rivjärn, citruspress, zest, vitlökspress och kryddförvarare.

 

Art & Cook
CerveraNyckelord:

Blommor

Butik

Kök

Mat

Nyheter

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår