AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 november 2016

Veckans favorit - snygg ringkrans i metall och läder

Metall och läder har ju varit väldigt hett ett tag nu, och trenden verkar hålla i sig. Här har jag hittat en smart pryl helt i tidens anda (hur många glorior och cirklar har vi inte sett det senaste året), men den här cirkeln kan man använda till lite olika saker. Hänga upp den i ett snöre och skapa en fönsterdekoration av den, använda den till en dörrkrans eller sätta den på väggan och hänga handdukar eller annat på den.

Kransring i mässing från Designtorget
Kransring i mässing från Designtorget

Ring med mässingfinish och läderband som kan användas för många olika ändamål. Häng den i badrummet eller köket för handdukar och kökshanddukar, eller använd som hänge till smycken och accessoarer. Ringen är magnetisk, så den kan också användas för att visa pappersblommor, ritningar eller barnens konstverk. Med olika dekorationer kan ringen ändras från en dörrkrans till jul till en sommarkrans i sommar. Formgiven av Camilla Bjerre för danska Strups och en kostar 259 kr hos Designtorget.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.designtorget.se/kransring-massingNyckelord:

Badrum

Detaljer

Ekonomi

Inspiration

Nyheter

Övrigt

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår