AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 oktober 2013

Veckans favorit: våtrumstapet som fondvägg i badrummet

När jag renoverade badrummet i min stuga så blev jag avrådd från att använda kakel och klinkers, eftersom gamla trähus gärna "rör på sig" under temperaturväxlingar. Jag blev istället rådd att välja en våtrumstapet.
På vägen till tapetbutiken så såg jag framför mig härliga mönster och ljuva färger. Men ack så besviken jag blev då jag kom dit. Inget hade hänt sedan 1980, tyckte jag. Det fanns ljusblå, ljusgröna och aprikosa väggar att välja mellan, och gärna med en bård med sjöstjärnor eller segelbåtar. Panik! Jag vägrade att ha bård och jag vägrade köpa en laxfärgad våtrumstapet. Jag sökte lyckan i en annan tapetbutik, men fann inget nytt under solen där heller. Det blev till sist en vit våtrumstapet, gråmönstrat golv (som ska se ut som mosaik - så på den fronten hade det i alla fall hänt något) Nu, tio år senare finns det mycket mer att välja på! Se här , vilken härligt våtrumstapet som kan användas som fondvägg i badrummet. Matcha med till exempel vita, grå eller svarta väggar i resten av badrummet.

Forbo
Forbo

Fondtapeten Nordic Forrest, Winter från Forbo.

ForboNyckelord:

Badrum

Detaljer

Inspiration

Tapet

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår