AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 oktober 2011

Vi avslöjar H&M Homes vårkollektion!

Idag var vi och tittade på vårkollektionen för H&M Home. En del textilier bestod av sicksack, prickar, citroner, körsbär och stora blommor i starka färger. En annan del av kollektionen var mer romantisk med smårutigt och småblommigt i ljusa pastellfärger. Jag fastnade speciellt för en blommig avlång kudde med en svart cykel på blommig botten. Den var verkligen jättesöt! De småblommiga tygerna förde tankarna till söta sommarklänningar och ljuv sommar. Sammetsöverkastet i ljus turkosgrön färg var också en av mina favoriter. Men ack vad sommaren känns långt borta nu... Den som gillar det marina temat kommer att gilla kollektionen med bordsdukar och tabletter i otvättat linne med marinblå inslag. Robust och slitstarkt som passar ett bord dukat med lantbröd och mjölk.

Vi avslöjar H&M Homes vårkollektion!

Foto: Annika Rådlund

Kuddfodral 50x30 cykel 99kr, småblommigt kuddfodral 50x50 29,50 kr, Överkast sammet 799/999 kr, handduk sicksack 59,50 kr, kuddfodral i blå blank polyester med blomma 99 kr, kuddfodral körsbär eller citron 79,50, bäddset körsbär 199 kr, Linne och bomulls produkter: duk 45x150 99 kr, kökshandduk 49,50, kuddfodral 99 kr. Vårkollektionen finns i butik från och med vecka 49.Nyckelord:

Badrum

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Ljus

Presenter

Prylar

Sovrum

Textil

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår